imag0684_1360070809.jpg_2592x1728

Ma ezt a feltétet készítettem a spenótfőzelékhez. A gyermekeim körében osztatlan sikert aratott, a férjem majd csak este teszteli. Reméljük a legjobbakat! :)

Mi kell hozzá?

·         60 dkg darált hús (nekem most pulyka volt itthon)

·         2 db zsemle

·         1 nagy fej hagyma

·         2 gerezd fokhagyma

·        

·         bors

·         mokkáskanálnyi pirospaprika

·         1 teáskanálnyi szárított petrezselyem

·         1 teáskanálnyi szárított lestyán

·         1 db tojás

·         1 csomag szeletelt bacon

Így készül:

A hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megsózva megdinszteljük.

A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kicsavarva a darált húshoz adjuk. Hozzáadjuk a hagymát, a fűszereket, belereszeljük a fokhagymát is és a tojással alaposan összedolgozzuk.

A húspépből kicsi rudakat formázunk, melyeket egyenként egy-egy szelet baconbe tekerünk, és tepsire téve 250 Cfokon, alul/felül sütés mellett 20 perc alatt megsütjük.

Szerző: Annamo  2013.02.05. 14:32 Szólj hozzá!

Címkék: vacsora bacon darált hús

A bejegyzés trackback címe:

https://almaspite.blog.hu/api/trackback/id/tr485064059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása